Deze reünie, onze activiteiten, worden mede mogelijk gemaakt door het vfonds

s2

Afdeling Valkenswaard

Voorzitter:

Tel: 06-21347778
E-mail: valkenswaard@wapenbroeders.nl

Rekening: NL94 INGB 0002 0436 70

In Memoriam: Piet Lievens, 9 juli 1949 - 22 maart 2023 2023 03 22 In Memoriam Piet Lievens

Piet werd lid van de afdeling Valkenswaard op 3 maart 2013 en was meteen heel actief en betrokken bij de afdeling. Zo maakte hij deel uit van het detachement bij de vlaggenceremonie tijdens de herdenkingen op 10 mei en 17 september.

Samen met zijn echtgenote Maria was hij bijna altijd aanwezig op onze activiteiten. Ook Maria zette zich op de achtergrond in voor onze afdeling

Op 29 maart werd in besloten kring op waardige wijze afscheid genomen van hem.

Piet, we zullen je missen. We wensen Maria en haar dierbaren sterkte met dit grote verlies.

 

Herdenking 10 mei in Valkenswaard werd 13 mei

Vanaf 2015 heeft onze afdeling een eigen monument Slachtoffers Oorlogsgeweld. Het staat op de Oude Begraafplaats en is sinds kort geregistreerd bij het Nationaal Comité 4 en 5 mei. Elk jaar op 10 mei om 19.00 uur organiseren wij een herdenking bij het monument om de Valkenswaardse burger- en militaire oorlogsslachtoffers te gedenken.

Oorlogsslachtoffers in Valkenswaard krijgen een gezicht

Jaarlijks op 4 mei vanaf 18.35 uur zijn leden van onze afdeling present bij de herdenking op de Britse begraafplaats aan de Luikerweg in Valkenswaard. Een altijd indrukwekkende ceremonie die begint als een lid van de scouting een voor een de namen noemt van de meer dan 200 Britse militaire oorlogsslachtoffers die in september 1944 zijn omgekomen.

Algemene Ledenvergadering Afdeling Valkenswaard

Op 26 januari 2023 werd de Algemene Ledenvergadering bij de Afdeling Valkenswaard gehouden. De vaste punten zoals financiën en bestuursverkiezing werden behandeld. Het bestuur is uitgebreid met een bestuurslid voor PR en projecten, zijnde mevr. Sylvana Bouwens. Zij is bekend met de materie van PR.Tevens heeft zij in het verleden al op de achtergrond deze zaken voor de afdeling uitgevoerd. Sylvana werd succes in haar functie gewenst.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan geeft u aan hiermee bekend te zijn en akkoord te gaan.