Deze reünie, onze activiteiten, worden mede mogelijk gemaakt door het vfonds

s2

Afdeling Kennemerland

Secretaris:

Tel:  023-5333029
E-mail:  pvandervegt@gmail.com

Rekening:  NL91 INGB 0000 5087 96


We hadden dit jaar eindelijk op 20 mei 2022 weer onze eerste bijeenkomst. Het is nu twee jaar geleden dat we voor het laatst samenkwamen en dat is eigenlijk veel te lang geleden. Door de coronacrisis die hierna ontstond konden de samenkomsten helaas niet meer doorgaan en heeft alles al die tijd stil gelegen. In de herfst van vorig jaar zag het er allemaal goed uit en ging het bestuur ook druk aan de slag met de voorbereidingen voor de Kerstbijeenkomst. En net op het moment dat we de uitnodigingen de deur uit wilde doen, kondigde de regering een Lockdown af. Helaas kon hierdoor de Kerstbijeenkomst ook niet doorgaan, wat we erg jammer vonden. Eind januari kwamen er gelukkig de versoepelingen en zagen we het weer positief in om alles weer op te gaan starten en de Wapenbroeders trein in Kennemerland weer op gang te laten komen.

We zijn dan ook druk bezig gegaan om voor eind februari onze eerste bijeenkomst te plannen, tot we in februari te horen kregen dat het clubgebouw waar we altijd samen komen zwaar beschadigd was door een omgevallen boom. Hierdoor konden we geen gebruik maken van het clubgebouw en een alternatief hadden we ook niet 1, 2, 3. Het wachten was op de verzekering voor reparatie van het clubgebouw. Nu eindelijk hebben we groen licht gekregen en kunnen we weer gebruik gaan maken van het clubgebouw.

Het heeft langer geduurd dan we zelf voor ogen en gedacht hadden, maar we kunnen nu eindelijk weer van start gaan met het organiseren van onze bijeenkomsten en soosavonden.

Voor de agenda:

  • volgt

Secretariaat Bond van Wapenbroeders
Van Hobokenhaven 63
2993 HH  Barendrecht

e: info@wapenbroeders.nl
t: 06 15 35 93 96
KvK: 40532678

© 2019 -   Bond van Wapenbroeders;  |  realisatie: Gendi Design i.s.m. Nojz Creatieve Communicatie   |  Alle rechten voorbehouden

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan geeft u aan hiermee bekend te zijn en akkoord te gaan.