Skip to main content
      

Deze reünie, onze activiteiten, worden mede mogelijk gemaakt door Vfonds

s2

Kerstbijeenkomst Afd. ZW-Drenthe / NW-Overijssel met Afd. Friesland

De Afd. ZW-Drenthe / NW-Overijssel heeft samen met Afd. Friesland  het kerstdiner in ECHOS Home Havelte gehouden op woensdag 13 december 2023. Het treffen was vanaf 16.00 uur en konden wij 52 personen welkom heten. Door de voorzitters van beide afdelingen werd na de gebruikelijke woorden het ontstaan van deze combinatie uit de doeken werd gedaan.

De fam. Mol was voor de laatste maal aanwezig vanwege de hoge leeftijd (91). Hij heeft veel jaren in het afdelingsbestuur gezeten.

Na ontvangst met koffie werd er in de feestelijk versierde zaal om vijf uur het diner geopend door de dominee met het Kerstverhaal en gebed. Vooraf een taartje van knolselderij met gerookte kip met truffelmayo. Een Romig pompoen soepje met sweet belly bacon volgde, de geserveerde wijn was hierbij smaakvol. De secr.  van de Afd. Friesland decoreerde een tweetal leden voor hun langdurig lidmaatschap met bijpassende onderscheiding.

Hierna kregen de deelnemers hoenderfilet op een stampotje gebakken paddenstoelen met roomsaus. Dit alles was voortreffelijk van smaak. Tot slot werd het kerstdessert opgediend.

De Kerstman kwam ook langs en deelde aan iedereen een kerststol uit! Als afsluiting ontvingen de deelnemers koffie met bonbon. Beide voorzitters vonden het een bijzondere samenwerking, die goed bevallen was, ook door de afdelingsleden! Voor de toekomst misschien ook iets om meer te organiseren en ook voor andere afdelingen om zoiets te ontwikkelen!

Allen een fijne Kerstdagen en een gezond 2024.

Naar de foto's Afd. ZW-Drenthe / NW-Overijssel 

Dit kerstdiner werd mede mogelijk gemaakt door het Vfonds

logo vfonds

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan geeft u aan hiermee bekend te zijn en akkoord te gaan.