Deze reünie, onze activiteiten, worden mede mogelijk gemaakt door het vfonds

s2

Herdenking Ereveld Gilzerbaan in Tilburg

04-05-2023 14:00

Gilzerbaan
Tilburg

Ieder jaar herdenkt de Bond van Wapenbroeders Afdeling Midden-Brabant, de 76 militairen die tijdens de Tweede Wereldoorlog en bij de bevrijding in Tilburg en directe omgeving zijn gesneuveld. Deze gesneuvelde militairen liggen begraven op het Ereveld van de begraafplaats aan de Gilzerbaan 98, 5032 VC Tilburg (hoek Baronielaan – Gilzerbaan).

De plechtige herdenking vindt plaats op 4 mei 2023 en begint om 14.00 uur. Wij nodigen U van harte uit deze herdenking bij te wonen.

De Wapenbroeders zullen met het banier aanwezig zijn om een eresaluut te brengen aan hen, die gesneuveld zijn voor onze vrijheid en hier, ver van huis, rusten in vreemde grond.
Met kinderen van groep 8 van BS De Borne, die het monument op het kerkhof hebben geadopteerd, willen wij tijdens de plechtigheid aandacht schenken aan de vrijheid, die wij nu hebben.

Graag vernemen wij voor 20 april 2023 of u bij deze plechtigheid bloemen wenst te leggen bij het monument. U kunt dit per e-mail: voorzitter.midden-brabant@wapenbroeders.nl  melden aan de voorzitter van de Afdeling Midden-Brabant.

Uw komst wordt zeer op prijs gesteld.

Secretariaat Bond van Wapenbroeders
Van Hobokenhaven 63
2993 HH  Barendrecht

e: info@wapenbroeders.nl
t: 06 15 35 93 96
KvK: 40532678

© 2019 -   Bond van Wapenbroeders;  |  realisatie: Gendi Design i.s.m. Nojz Creatieve Communicatie   |  Alle rechten voorbehouden

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan geeft u aan hiermee bekend te zijn en akkoord te gaan.