Deze reünie, onze activiteiten, worden mede mogelijk gemaakt door het vfonds

s2

Maandbijeenkomst met een BBQ bij Afd. West-Veluwe / Flevoland

Rondom de bevrijding van de Noord-West Veluwe organiseert de afdeling West Veluwe/Flevoland altijd een maandbijeenkomst met een BBQ en daarnaast een korte toelichting over de bevrijding van Ermelo door de Canadezen. Twee jaar kon deze happening niet plaats vinden om de bekende reden: Covid19. Gelukkig dit jaar weer wel en met een opkomst van 24 leden en donateurs was het een gezellige bijeenkomst. En …. met goed weer. Het ECHOS Home had wederom zijn best gedaan om alles “voor het grijpen” klaar te zetten.

2022 04 12 02De aanwezigen werden nog geattendeerd op het feit dat op zaterdag 16 april 2022 het Veteranen Witte Anjerperk zal worden onthuld op het zelfde grasveld waar ook het 4-mei monument van de gemeente Ermelo staat. Een initiatief van de Oranje Vereniging Ermelo, een vertegenwoordiger van de veteranen (Ruud Slangen, onze voorzitter) en de gemeenteraad van Ermelo.

Ook werd opgeroepen om op 4 mei a.s. deel te nemen aan de Nationale Herdenking. De afdeling zal bloemstukken leggen in Ermelo en Harderwijk. Dit jaar niet in Dronten omdat de afdeling op dit moment geen leden telt binnen die gemeente.

Secretariaat Bond van Wapenbroeders
Van Hobokenhaven 63
2993 HH  Barendrecht

e: info@wapenbroeders.nl
t: 06 15 35 93 96
KvK: 40532678

© 2019 -   Bond van Wapenbroeders;  |  realisatie: Gendi Design i.s.m. Nojz Creatieve Communicatie   |  Alle rechten voorbehouden

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan geeft u aan hiermee bekend te zijn en akkoord te gaan.