Deze reünie, onze activiteiten, worden mede mogelijk gemaakt door het vfonds

s2

Voorzittersoverleg Bond van Wapenbroeders

Vroeg in de middag op 31 mei was het al vroeg druk met bestuursleden van afdelingen en identiteitsgroepen in het Echos Home Ermelo. Zij waren aanwezig voor het Voorzittersoverleg van de Bond van Wapenbroeders ter voorbereiding op de Algemene Ledenvergadering (ALV) van de Bond op 15 juni a.s.  

Na de vaststelling van de agenda kwam een aantal voorstellen voor de ALV aan de orde. Vervolgens werd door de Algemeen Voorzitter Jan Verwoerd nog een groot aantal andere onderwerpen aan de orde gesteld, zoals de toekomstvisie op de organisatie van de Bond, de bestuurdersaansprakelijkheid,

financiële middelen, PR & Marketing e.d. Zelfs het onderwerp 100 jarig bestaan van de Bond van Wapenbroeders in 2025 kwam aan bod.

Regelmatig leverden de onderwerpen een flinke discussie op, waaruit de betrokkenheid van alle aanwezigen blijkt. Hiermee kan ook de besluitvorming tijdens de ALV op 15 juni a.s. worden verbeterd.

Naar de foto's van dhr. Hans Kroes: >

Secretariaat Bond van Wapenbroeders
Van Hobokenhaven 63
2993 HH  Barendrecht

e: info@wapenbroeders.nl
t: 06 15 35 93 96
KvK: 40532678

© 2019 -   Bond van Wapenbroeders;  |  realisatie: Gendi Design i.s.m. Nojz Creatieve Communicatie   |  Alle rechten voorbehouden

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan geeft u aan hiermee bekend te zijn en akkoord te gaan.